Masterclass Mobiliteitsmanagement
Datum: 09 maart 2015 - 30 april 2015

Heeft u al voor uzelf bepaald hoe u uw kennis op het gebied van mobiliteitsvraagstukken gaat vergroten in 2015? De Masterclass Mobiliteitsmanagement van de Erasmus Universiteit Rotterdam is een achtdaags programma en biedt u de benodigde kennis en vaardigheden om te komen tot een goed onderbouwde en duurzame oplossing voor deze vraagstukken.

Diverse topdocenten uit binnen- en buitenland zullen in intensieve en interactieve sessies alle ins en outs met u delen over kernthema’s zoals duurzaamheid, bereikbaarheid, gedragsverandering en marketing. Daarnaast zullen ook international best practices worden behandeld, bijvoorbeeld de mobiliteitsaanpak van de Olympische Spelen 2012 in Londen en het  programma ‘Smarter Choices Smarter Places’.

Deze masterclass brengt verschillende disciplines bij elkaar en is door dit integrale karakter van toegevoegde waarde voor vrijwel alle spelers die op strategisch niveau met mobiliteit te maken hebben. Door de zowel wetenschappelijke- als praktische benadering biedt de masterclass een unieke kans om optimaal voorbereid te zijn op mobiliteitsvraagstukken van nu en de toekomst.

Zie voor meer informatie op de website www.eur.nl/mma/opleidingen/mm/

Informatie

Organisator: Erasmus Universiteit Rotterdam
E-mail: rhv-mma@ese.eur.nl
Telefoon: 010 408 2427
Locatie: Rotterdam